LA PAELLA AMSTERDAM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 109 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Paella Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

15 jun 2024 om 19:12 Zalig eten goed warm
17 mei 2024 om 21:12 Octopusringen waren niet krokant. Paella smaakte niet naar Paella. Zeer slechte ervaring en dat als verjaardagskado.
12 mei 2024 om 21:30 Gamba's a la plancha, datilles con bacon en leche Frita perfect zoals altijd. Ik mis wel citroen bij de gamba's. Zelfde bestelling zoals altijd was nu ruim 6 euro duurder. Het was heerlijk zoals altijd maar ik schrok van de prijs!
4 mei 2024 om 5:20 I was waiting 2 hours for the order. Demi from customer support didn’t help at all. Tracker showed wrong and different time every time when I checked it. Paella was very salty and overcooked.
12 apr 2024 om 14:43 Ik heb heerlijk gegeten , paella rijkelijk gevuld met visproducten en een behoorlijke portie . De bezorger vriendelijk . La Paella is een aanrander.
25 mrt 2024 om 12:25 €20 voor een vrij matige paella Valenciana en bijna €7 voor “patatas bravas” waar het lijkt of als de aardappelen een dag lang in de saus hebben geweekt
3 jan 2024 om 20:02 Nice flavourfull moist paella. Will visit your restaurant soon
23 dec 2023 om 19:03 Eten was lauw/ koud en er ontrbrak een gerecht. Ook waren de hoeveelheden schaars. Geen volle ervaring, zo maar ff nog wat halen...
4 nov 2023 om 10:38 Patat was koud en hard, 3 stuks flinterdunne reepjes vlees, groente smaakte goed (maar was ook zeer weinig in oversized plastic bakje) Ik had beter verwacht! Teveel geld betaald qua verhouding met wat we kregen.
27 okt 2023 om 20:46 First time! On point the flavors, spices, portion size of the paella was a decent size for one person. We were three people. We ordered two paella and some tapas. Great all together. Slightly pricey, however, I don’t mind paying for great food! Thx
21 okt 2023 om 10:28 8 euro voor 4 kleine stukjes van albondiga is echt te veel. Maak royalere porties voor dat geld. Paella te vet en taaie inktvis helaas
17 okt 2023 om 22:58 Heel jammer. Vandaag zelfde bestelling zoals altijd met gedeeltelijk voucher betaald. Ze hebben ipv 6 grote gamas 4 kleinere gambas gegeven die ook niet goed schoon waren gemaakt, geen saus erbij, geen salade, geen servpatat was in één zak gekwakt.