LA PAELLA AMSTERDAM

LA PAELLA AMSTERDAM Lekkere gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 57 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Paella Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

20 jun 2022 om 21:26 Nice food.
20 jun 2022 om 19:40 Het eten viel me tegen. Het is ook in de wc beland. De rijst was natte drap en leek wel pudding. Echt niet te eten en we hadden ins er zo op verheugd, maar helaas. Hier bestellen we niet meer heel jammer.
18 jun 2022 om 23:49 Calamares smaakte muf en gewoon niet lekker, lag niet aan de inktvis maar aan het deeg eromheen. Ook geen sausje ofzo erbij. Paella was ok.
18 jun 2022 om 8:07 Prima. Smakelijk.
3 jun 2022 om 22:59 Ik bestel hier graag. Altijd goed! Na telefonisch contact kreeg ik zelfs citroen bij de gamba's! Thank you for the good quality of the food!
29 mei 2022 om 10:05 Altijd goed.
25 mei 2022 om 23:38 Smakelijke paella, jammer dat er voor kippendij (inclusief bot) wordt gekozen…samen met de mosseltjes werd het een kliederboel. Portie was niet zo groot.
22 mei 2022 om 1:40 Ik bestel vaak hetzelfde. Gamba's a la plancha, datiles con bacon en als toetje leche Frita (gefrituurde melk) Echt zeer tevreden! Beetje citroen bij de gamba's aub.
16 mei 2022 om 18:28 Heerlijk!
10 mei 2022 om 23:34 Mooie verse gamba's gegeten (een schijfje citroen zou lekker zijn bij die gamba's) en die dadels zijn inderdaad erg lekker. Snel en warm bezorgd. Tevreden.
9 mei 2022 om 10:55 lekker
4 mei 2022 om 18:41 Het was zalig inktvis en paella alles goed warm snelle bezorging dit was beter dan vorige keer mvg